merchandising-1.jpg
Jimmy Fieldmarketing

Instore

‘’Mag ik u dit overheerlijke gerechtje laten proeven’’?

Een zin die wekelijks uit tientallen monden van onze promotiemedewerkers komt rollen. Instore sampling speelt een belangrijke rol bij Jimmy. Van een relatief eenvoudige sampling actie, tot volledige kookdemonstraties, wij weten de weg.

Met de juiste setting en enthousiaste medewerkers op een mooie locatie zetten we jouw merk of product in de spotlights.

 

Neem direct contact met ons op

Jimmy  Retail

De meeste sampling acties in de supermarkt hangen vast aan contracten bij de grote retailers. Het lijkt soms lastig om er tussen te komen. Wil je zelf nog wat neerzetten, zul je buiten de gebaande paden moeten gaan. Hoe dan? Jimmy heeft een database vol met zelfstandige ondernemers bij vrijwel alle retailers van Nederland. Naast de supermarkt zijn wij ook wekelijks te vinden bij groothandels als Sligro en Makro. Proeven en beleven, daar gaan we voor.

Worstel je met het opzetten van een pakkende instore campagne? Laat Jimmy je helpen. Met jouw doelstellingen als uitgangspunt gaan wij aan de slag. Van de creatie van het presentatiemeubel, tot het contact met de winkelier. Alles onder 1 dak in het mooie Tilburg!

Jimmy Fieldmarketing

PRODUCTINTRODUCTIE AIRTENDER

(verkoopdemonstraties bij Sligro / Makro en Hanos)

  Doelstelling

Airtender heeft met zijn inventieve producten rondom vacumeren en toevoegen van zuurstof aan gerechten behoefte aan naamsbekendheid bij consumenten met een passie voor Food. Hoe bereiken we deze doelgroep was de vraag waar Jimmy mee geconfronteerd werd.

  De tekentafel

Samen met Airtender is een landelijke productintroductie ontwikkeld bij diverse groothandels door heel Nederland. Een prachtige demostand, met een kloppend verhaal. Dit product verkoopt zichzelf bijna!

  Mensen

De selectie van geschikte kandidaten is een combinatie van ervaring en enthousiasme geworden. Ieder met zijn eigen aanpak, maar allemaal passend bij de uitstraling van het merk. In totaal hebben we 10 mensen getraind die vrijwel wekelijks door heel Nederland te vinden zijn.

  Projectmanagement

Omdat de actiedagen veelal in het weekend plaatsvinden treedt onze weekenddienst op als troubleshooter. Heeft een van onze demonstrateurs een vraag staan we klaar. Als opdrachtgever kunt u rustig achterover leunen en bezig zijn met de leuke dingen. Genieten van de verkoopcijfers en mooie beelden die in de rapportage naar voren komen.

  Resultaat

Elk weekend tientallen sales, enthousiaste consumenten en horecaondernemers. Dit merk van Hollandse makelij is klaar om het land te veroveren!